Pravna obavijest

Sigurnosne i pravne obavijesti

Vlasnik Internet poslovnice i.triglav.hr i Internetske domene i. triglav.hr (u daljnjem i.triglav.hr) je Triglav osiguranje d.d., Antuna Heinza 4, Zagreb. Triglav osiguranje d.d. teži za točnošću i ažurnošću informacija objavljenih na webu i.triglav.hr.

Podaci u i.triglavu su informativne svrhe i nemaju pravnih učinaka, osim gdje je izričito navedeno. Triglav osiguranje d.d., niti bilo koja druga fizička ili pravna osoba koja je sudjelovala u stvaranju ovog web ureda, ni u kojem slučaju nije odgovorna prema osiguraniku, korisniku, dioničaru ili bilo kojoj trećoj osobi, te ne odgovara za štetu koja može nastati iz postojanja, pristupa, korištenja i/ili nemogućnosti korištenja i.triglava i/ili informacije u i.triglavu ili koja bi mogla biti povezana s njima, kao ni za bilo kakve pogreške ili propuste u svom sadržaju. Korisnik je svjestan činjenice da su sve informacije u i.triglavu isključivo u informativne svrhe i ne smiju se koristiti u postupku ostvarivanja prava ili kao dokaz o osiguranju. Korisnik je svjestan činjenice da je za sve informacije dostupne kroz korištenje i.triglava isključena objektivna odgovornost.

Triglav osiguranje d.d. nije odgovoran za oblik i sadržaj informacija dobivenih putem linkova koje nisu u vlasništvu Triglav osiguranja d.d., niti je odgovoran za zaštitu privatnosti na tim linkovima.

Triglav osiguranje d.d. zadržava pravo da na i.triglavu bilo koje vrijeme, na bilo koji način i iz bilo kojeg razloga promijeni sadržaj bez prethodne najave. Za sve posljedice Triglav osiguranje d.d. nije odgovorno.

Autorska prava

Na temelju Zakona o autorskom pravu, Triglav osiguranje d.d. je nositelj materijalnih prava autorskog sadržaja u najširem smislu (grafike, fotografije, ilustracije, ili druge prezentacije teksta) objavljenog u i.triglavu. Navedeno znači da je bez pismenog dopuštenja Triglav osiguranja d.d. zabranjeno bilo kakvo kopiranje, reproduciranje i širenje u bilo kakve komercijalne svrhe.

Zakonom o autorskom pravu, između ostalog, iznimno je dopušteno korištenje ili umnožavanje djela u svrhu informiranja javnosti, u obrazovne svrhe, doslovno navođenje ulomaka autorskog djela (citata), ali i tada je potrebno navesti izvor i autorstvo djela. Fizička osoba može reproducirati autorsko djelo na bilo koju podlogu ako to čini za privatno korištenje, kao i reproducirati autorsko djelo u obliku fotokopije i za drugo vlastito korištenje, koje nema izravno ili neizravno komercijalnu svrhu i nije namijenjeno ili pristupačno javnosti.

Izjava o privatnosti

Triglav osiguranje d.d. propisuje da, u skladu sa Zakonom o zaštiti osobnih podataka, ulaže maksimalne napore kako bi zaštitilo osobne podatke korisnika ovih web stranica.

Triglav osiguranje d.d. može obrađivati osobne podatke osoba s kojima ima ugovorni odnos, a pravo sakupljanja istih zasniva se na Zakonu o zaštiti osobnih podataka; osobne podatke osoba s kojima ima ugovorni odnos, a isti podaci su potrebni za ispunjavanje ugovorne obveze ili ostvarenje prava koja proizlaze iz ugovornog odnosa; ili u slučaju da raspolaže pisanim odobrenjem osobe kojom se odobrava obrada osobnih podataka.

Obrada znači prikupljanje, pohranu, grupiranje, izmjenu korištenja ili razmjenu osobnih podataka u bazama podataka, uključujući prijenos, pretraživanje, blokiranje i brisanje. Osobni podaci se pohranjuju i koriste samo onoliko vremena koliko je potrebno da bi se postigla svrha obrade.

Triglav osiguranje d.d. će na osnovi Vašeg izričitog pristanka, a u skladu s odredbama Zakona o zaštiti osobnih podataka, koristiti Vaše osobne podatke za upoznavanje sa osiguranjem imovine i osiguranjem osoba, te kroz različite načine komunikacije upoznati Vas s novom ponudom osiguranja.

Sukladnost s odredbama Zakona

Korištenjem ureda i.triglav.hr slažete se sa svim ovdje navedenim ograničenjima i uvjetima. Ako se ne slažete s ograničenjima ili uvjetima, nemojte koristiti ove stranice. Preporučujemo da povremeno posjetite našu stranicu i upoznate se sa odredbama važeće trenutne pravne obavijesti budući ista obvezuje.

U slučaju pitanja ili dvojbi s ovim dokumentom molimo da nam se javite: Triglav osiguranje d.d., Antuna Heinza 4, 10000 Zagreb, za "i-Triglav".

Ne propustite

Fleks: odgovor za sve

Brzi linkovi

Poslovnice Prijava štete

Pomoć i kontakt

Prezentacija korištenja Često postavljana pitanja Pišite nam Naručite zastupnika